19 Mayıs İlkokulu

Vizyon: Akıl ve bilimin aydınlığında; milli, ahlaki ve demokratik değerlere sahip, öğrenmeyi seven, kendine güvenen iyi bir temel eğitim almış bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve akademik ihtiyaçlarını karşılayan, eğitim alanındaki gelişmeleri takip eden, gelişen, bilgi toplumuna ait bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Merkezi Sistem (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: FOLKLOR KURSU
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: BEYAZ BAYRAK - OKULUM TEMİZ BELGESİ - e twinnig KALİTE ETİKETİ - SIFIR ATIK BELGESİ

WEB - https://kavak19mayisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mah. Şehit Sedat Eş Sok. No17 55850 Kavak/SAMSUN

Adres - 19 Mayıs Mah. Şehit Sedat Eş Sok. No17 55850 Kavak/SAMSUN

Ulaşım Okulumuz Samsun Ankara Karayolu ile Samsun Sivas Demiryolu´nun hemen üst tarafında bulunduğundan ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 500 metre, il merkezine 47 km mesafededir.