eTwinning Projesi: Steam Culture Harmony

eTwinning Projesi: Steam Culture Harmony

17.02.2024 69

"eTwinning Projesi: Steam Culture Harmony, 19 Mayıs İlkokulu Uluslararası Ortaklarıyla Yola Çıkıyor"

 

19 Mayıs İlkokulu, eTwinning projesi olan Steam Culture Harmony'de yerini alıyor. Ankara, İstanbul, Trabzon, Kayseri ve Gürcistan'dan ortak okulların yer aldığı proje, okulumuzda İngilizce öğretmeni Ayşegül Sipahioğlu liderliğinde başladı. 

Proje, yenilikçi ve proje tabanlı öğretim yöntemlerini kullanarak çocukların dil, kültür ve arkadaşlık becerilerini geliştirmeyi ve STEAM alanında farkındalık oluşturmayı amaçlanmaktadır.

 

Steam Culture Harmony projesi, eğitimde uluslararası işbirliğini teşvik etmek ve öğrencilerin küresel düşünme becerilerini güçlendirmek için tasarlanmıştır. Proje kapsamında planlanan etkinlikler, öğrencilere STEAM (Science, Technology, Engineering, Art,Mathematics - Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat,Matematik) alanında deneyimler sunarak onların bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir.

 

19 Mayıs İlkokulu olarak, öğrencilerinin küresel düşünme ve işbirliği becerilerini güçlendirmek amacıyla bu değerli eTwinning projesine ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
17-02-2024